ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
Alex, son golü Carlos'a attı! Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Alex, son golü Carlos'a attı! Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alex, son golü Carlos'a attı!

YazarMesaj
AleexDeSouza
Gelecek Vaadeden
AleexDeSouza

Favori Oyuncu : Sercan Yıldırım - Gökhan Ünal - Alex de Souza
Rep : 0
Yer : Ankara
Alex, son golü Carlos'a attı! I231073_fbli

Alex, son golü Carlos'a attı! Empty
MesajKonu: Alex, son golü Carlos'a attı!   Alex, son golü Carlos'a attı! EmptyPaz Ocak 17, 2010 3:03 am

Alex, son golü Carlos'a attı! 388423200000 Alex, son golü Carlos'a attı

Alex'ten Roberto Carlos'a gönderme: Olaya çok fazla burnumu sokmak istemiyorum ama eğer Fenerbahçe'de sevgisizlik olduğunu düşünseydim, sözleşmemi yenilemezdim

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Roberto Carlos'un Corinthians'a gittikten sonra yaptığı, "Fenerbahçe'de sevgisizlik ortamı var" şeklindeki açıklamalarını üstü kapalı olarak eleştirdi.

Brezilyalı, üçüncü kişi olarak bu konuya burnunu çok fazla sokmak istemediğini belirterek, "Ben kendi hakkımda konuştuklarımdan yükümlüyüm. Bunlar bireysel konular. Her oyuncunun yaşadıkları vardır. Aynı düşüncelerde olsaydım, Fenerbahçe'yle 2 kere kontrat yenilemezdim. Burada olduğuma göre, düşüncelerimde farklılık olduğunu anlayabilirsiniz. Buradaki sevgi ortamından oldukça mutluyum" dedi.

Kadro dışı kalan futbolcular hakkında da kesin ifadeler kullanmaktan kaçınan Alex, "Önder uzun süredir Fenerbahçe'de başarılı olmuş bir oyuncu. Kazım da iki senedir yaptığı çalışmaların meyvesini almaya başlamışken aramızdan ayrıldı. Bu iki oyuncu da kaliteli oyuncular. Fakat şu anda aramızda yoklar. Biz oyuncular olarak bazı şeyler hakkında fazla yorum yapamayız. Yönetimin vermiş olduğu bir karar. Hepimiz saygı duymak zorundayız. Geride kalan kaliteli oyuncularla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Alex, son golü Carlos'a attı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Golü Attı, Terime Çattı
» Son dakika golü üzdü!
» "Fatih golü taraftara attı"
» Alex de Souza --- Alex de Souza Golleri
» Taraftardan vole golü!