ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
Sivasspor sürpriz peşinde Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Sivasspor sürpriz peşinde Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sivasspor sürpriz peşinde

YazarMesaj
Assassin™
No-Post !
Assassin™

Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi
Rep : 2750
Yer : Efeler Diyarı AYDIN
Sivasspor sürpriz peşinde I231073_fbli

Sivasspor sürpriz peşinde Empty
MesajKonu: Sivasspor sürpriz peşinde   Sivasspor sürpriz peşinde EmptyÇarş. Ocak 20, 2010 10:02 pm

Sivasspor sürpriz peşinde 744_B_muhsinertugral004

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Muhsin Ertuğral, Trabzon'un çok zor bir deplasman olduğunu belirterek, "Defansımız iyi olursa Trabzon'a sürpriz yapabiliriz" dedi. Kadrodışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya ise özür diledi.
Haftosunu ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı-beyazlılar maç hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Sedat ve İbrahim Şahin ile izinli olan Erman, ülkelerinde bulunan Keita ve Mbanangoye katılmadı. Fransa'nın Rennes takımından transfer edilen Lucien Aubey de antrenmanda yer aldı. Koşu ve istasyon çalışması şeklinde geçen antrenmanda, uzun mesafeli pas, şut çalışması ve 5'e 2 çalışmasına yer verildi. Futbolcuların çalışma sırasında neşeli oldukları görüldü. Katarlı Souleymane Keita'nın da akşam saatlerinde kulübe gelerek yarnıdan itibaren çalışmalara katılacağı bildirildi.
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, son olarak Lucien'in alınmasıyla transferi bitirdiklerini belirterek, düşündükleri düzeyde bir kadro oluşturmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Düşündüğü oyunculardan sadece Güney Afrkalı Shabalala ile Peru'lu Collantes'i maliyetleri ve çok taliplileri nedeni ile alamadıklarını, ancak alınıan oyuncuların hepsini iyi tanıdığını ve takıma katkı sağlayacaklarına inandığını söyledi. Ertuğral son transfer Lucien'in de çok iyi bir oyuncu olduğunu ve takıma kazandırılmasından mennunluk duyduğunu belirterek, Gabon Milli takımında bulunan Zita Mbanangoye'nin takımdaki durumunun da değerlendirileceğini söyledi. Mehmet Yıldız'ın çalışmalara başlamasından memnun olduğunu ifade eden Ertuğral, "Mehmet, hızla form yakalamak ve güçlenmek için çalışmaları sürdürüyor. Onun takımla birlikte çalışmaya katılması takım arkadaşlarını da olumlu yönde etkiledi. Bizim için önemli bir oyuncu. Hazır olduğunda görev vereceğiz" dedi.
"TRABZON'A SÜRPRİZ YAPABİLİRİZ"
Trabzonspor deplasmanın çok zor olduğunu ve bunu orada çalyıştığı için iyi bildiğini belirten Ertuğral, "Futbolu çok seven ve yaşayan fanatik bir şehir. Hiçbir takım o sahada kolay oynayamaz. Son Giresun maçına baktığımızda ikinci devre iyi ftubol oynayıp 3-1'den 4-3'ü bulduk. Defans organizasyonumuz daha iyi olursa bir sürprizyapabiliriz diye düşünüyorum" dedi. Üst üste Tramzon ve Fenerbahçe maçı oynayacaklarının hatırlatılması üzerine, "Fikstür elimizde olan birşey değil. Arada bir de Bursa maçı var. Çok güçlü takımlarla oynayacağız. Sonrasında yine bizim rakibimiz olan takımlarla önemli maçlarımız var ve bu maçlarda nerede olduğumuzu göreceğiz" diye konuştu.
FRANSIZ EKOLÜ
Yapılan yeni transferlerin daha çok Fransız ekolünü taşıdıklarını belirten Ertuğral, "Gelenler oyuncular Afrika kökenli ama Fransa ekolü ile yetişmiş oyunculardan oluşuyor. Fransa ekolüne yakın oyuncular. Kısa sürede takıma adapte olacaklarını düşünüyorum. Transfer döneminde hem ligde kalmamızı sağlayacak, hem de gelecekte faydalanacağımız oyuncuları transfer ettik. Bütün planlamaları aynı anda yapmak zorundayız" şeklinde konuştu.
HAYRETTİN ÖZÜR DİLEDİ
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor maçının devre arasında kaptanlık pazubandını yere attığı için süresiz kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya, camiadan özür diledi.
Mehmet Yıldız'ın yokluğunda takım kaptanı olarak sahaya çıkan Yerlikaya, olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Son oynadığımız Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor karşılaşmasında, yapmamam gerektiğine inandığım ama bir anlık yapmış olduğum davranışımdan dolayı, başta Sivasspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve büyük Sivasspor taraftarı cefakar Yiğidolar'dan özür diliyorum. Formasını aralıksız 11 yıl şerefle taşıdığım ve taşımaktan son derece onur duyduğum, Türk futbolunda A Milli formayı giymeme vesile olan Sivassporumuzun formasını ve kaptanlık pazubandını, görev yaptığım süre içinde layıkıyla ve şerefimle taşıdığıma inanıyorum. Maç içerisinde yaşadığım bir anlık öfkemin sonucu olarak gösterilen hareketim, ne Sivasspor Yönetim Kurulu'na, ne Sivaspor camiasına, ne de Sivasspor taraftarına karşı yapılmış bir saygısızlıktır" diye konuştu. Olayın istemdışı bir hareketten kaynaklandığını ifade eden Yerlikaya, "Hatamdan dolayı bütün Sivaslılardan, Sivasspor camiasından özür diliyor, uğrunda şehitlerin verildiği o formanın kutsallığını kalbimde yaşattığımı ve bundan sonra da yaşatacağımın bilinmesini rica ediyorum. Yaşanmasını asla istemediğim ve her zaman da karşısında futbol oynadığım tribünlere hoş gözükmediğine inandığım anlık tutum ve davranışlarımdan dolayı, tekrar tekrar büyük Sivas halkından ve büyük Sivasspor camiasından özür diliyorum" dedi.
Tecrübeli futbolcu için şu anda bir affın söz konusu olmadığı ve A2 takımı ile idmanlara çıkacağı öğrenildi.

20.01.2010
Kaynak : DHA
http://www.arenafutbol.org

Sivasspor sürpriz peşinde
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sivasspor 2. yarıda sürpriz yapabilir
» Fener'e sürpriz isim!
» SÜRPRİZ KUPON
» Federer'e sürpriz
» Beşiktaş'a sürpriz aday!