Assassin™ No-Post !
Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi Mesaj Sayısı : 8012 Puan : 188297 Rep : 2750 Yer : Efeler Diyarı AYDIN Cinsiyet : Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı Çarş. Ocak 20, 2010 10:46 pm | |
| Her maçta rakiplerin sert müdahaleleriyle karşı karşıya kaldığını ileri süren Emre, “Hakemler bunu görsün artık" dedi.. Her maçta rakiplerin sert müdahaleleriyle karşı karşıya kaldığını ileri süren Emre, “Hakemler bunu görmüyor. Sesimi çıkarınca da 'kötü çocuk' oluyorum” dedi. 3 yıl aradan sonra ilk kez sezon başı hazırlığı yapan ve bunun faydasını ligin ilk yarısında yüksek form grafiği yakalayarak gören Emre Belözoğlu’ndan “sertlik” isyanı. Maçlarda agresif davrandığı eleştirilerine maruz kalan yıldız oyuncu, kendisinin hep “kötü çocuk” olarak gösterildiğini belirterek, “Aslına bakarsanız, maçlarda bana neler yapılıyor. Bunu hiç kimse görmüyor ya da görmezden geliyor. Bunun son örneğini Antalyaspor maçında yaşadım. Rakip oyuncular bana inanılmaz sert giriyor ancak hakemden ses çıkmıyor. Ben sesimi çıkarınca da ‘kötü çocuk’ ilan ediliyorum. Ama herkesin bir dayanma sınırı var” diye konuştu. ‘ Elimden geleni yapacağım’Ligin ilk yarısını 3 sarı kartla bitirdiğini, yani ceza sınırında olduğunu hatırlatan Emre, “Kart görmemek için elimden geldiğince uğraşacağım. İkinci yarıda bizi zorlu bir maraton bekliyor. Üç cephede birden mücadele edeceğiz. Bu maratonda, gereksiz kart görüp takımı eksik bırakmaya hakkımız yok” derken, yeni transferleri Gökhan Ünal’ın katılımıyla birlikte her şeyin çok daha güzel olacağına inandığını sözlerine ekledi. | |
|