ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı

YazarMesaj
Assassin™
No-Post !
Assassin™

Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi
Rep : 2750
Yer : Efeler Diyarı AYDIN
Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı I231073_fbli

Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı Empty
MesajKonu: Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı   Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı EmptyÇarş. Ocak 20, 2010 10:46 pm

Her maçta rakiplerin sert müdahaleleriyle karşı karşıya kaldığını ileri süren Emre, “Hakemler bunu görsün artık" dedi..

Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı 1261159703-emreidman

Her maçta rakiplerin sert müdahaleleriyle karşı karşıya kaldığını ileri süren Emre, “Hakemler bunu görmüyor. Sesimi çıkarınca da 'kötü çocuk' oluyorum” dedi.
3 yıl aradan sonra ilk kez sezon başı hazırlığı yapan ve bunun faydasını ligin ilk yarısında yüksek form grafiği yakalayarak gören Emre Belözoğlu’ndan “sertlik” isyanı. Maçlarda agresif davrandığı eleştirilerine maruz kalan yıldız oyuncu, kendisinin hep “kötü çocuk” olarak gösterildiğini belirterek, “Aslına bakarsanız, maçlarda bana neler yapılıyor. Bunu hiç kimse görmüyor ya da görmezden geliyor. Bunun son örneğini Antalyaspor maçında yaşadım. Rakip oyuncular bana inanılmaz sert giriyor ancak hakemden ses çıkmıyor. Ben sesimi çıkarınca da ‘kötü çocuk’ ilan ediliyorum. Ama herkesin bir dayanma sınırı var” diye konuştu.
Elimden geleni yapacağım’
Ligin ilk yarısını 3 sarı kartla bitirdiğini, yani ceza sınırında olduğunu hatırlatan Emre, “Kart görmemek için elimden geldiğince uğraşacağım. İkinci yarıda bizi zorlu bir maraton bekliyor. Üç cephede birden mücadele edeceğiz. Bu maratonda, gereksiz kart görüp takımı eksik bırakmaya hakkımız yok” derken, yeni transferleri Gökhan Ünal’ın katılımıyla birlikte her şeyin çok daha güzel olacağına inandığını sözlerine ekledi.
http://www.arenafutbol.org

Emre Belözoğlu'nun tekme isyanı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tekme isyanı
» Beşiktaş'ta Mert Nobre isyanı!
» Galatasaray taraftarından Kewell isyanı!
» Kapsal'ın hakem isyanı..
» Üzülmez'in Messi isyanı..