Rebellious No-Post !
Favori Oyuncu : Metin Oktay Mesaj Sayısı : 14623 Puan : 258222 Rep : 2564 Yer : Ali Samiyen Cinsiyet : Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: İşte Lugano gerçeği! Çarş. Şub. 17, 2010 7:18 pm | |
| Bursaspor ile oynanan çeyrek final ilk maçında sakatlanan, rövanş maçı ve son oynanan Manisaspor maçında formasından uzak kalan Diego Lugano, Lille maçında büyük olasılıkla forma giyebilecek. En az 2-3 hafta sahalara dönemeyeceği beklenirken, bir mucize eseri bu sakatlığı atlatan Uruguaylı yıldız ise, çabuk iyileşmesini Sarı-Lacivertli kulübün sağlık ekibinin başarısına bağladı.
Bursaspor maçında sakatlandığı andan itibaren saha kenarına gelmesiyle birlikte tedavi sürecinin başladığını belirten deneyimli savunmacı, "72 saatlik ön tedaviden sonra bir mucize gerçekleşti. Eğer işler bu kadar iyi giderse Lille maçında forma giyebilirim. Maçtan sonra doktorumuzun bana ani müdahalesi sakatlığımdaki ilerlemeyi durdurdu. Adelemde 1.5 cm'lik bir yırtık vardı. Ancak şu anda kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum" yorumunu yaptı.
Kendisinin fizyoterapi, ilaç tedavisi, akapunktur ve psikoterapi sayesinde tekrar iyileştiğini vurgulayan Lugano, "Şu an hiçbir şikayetim kalmadı. Bir aksilik hissetmezsem Lille karşısında arkadaşlarımla birlikle olacağım" diye konuştu. | |
|