ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı

YazarMesaj
9.15
Test Moderator
9.15

Favori Oyuncu : Eric The King Cantona
Rep : 0
Yer : izmir
Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı I231076_gsli

Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı Empty
MesajKonu: Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı   Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı EmptyÇarş. Mayıs 26, 2010 6:05 pm

Dün Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı Querasma transferi ile ilgili haber1903 e açıklamalarda bulundu. Buradan okuyun.http://www.haber1903.com/Haber-13489-serdal-adali-haber1903e-konustu

Medyada çıkan onca spekülasyon yahut yalan haberden (hangisini isterseniz onu okuyun) sonra çıkıpta böylesine bir açıklama yapılması şeffaf yönetim anlayışı açısından takdire şayan. Ancak geride kalan 11 yabancı oyuncu ne olacak? Onlar sözleşmeli iken Q7 neden geliyor tarzı konulara da ilk ağızdan yapılacak açıklamalar biz futbol severleri daha da memnun edecektir.
http://scarfaroundmyneck.com

Q7 ile Gelen Şeffaf Yönetim Anlayışı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Şeffaf bir yapımız var"
» Sky HD Şeffaf Scoreboard
» Denizden Gelen
» 8. Saniyede Gelen Gol Yetmedi
» Fifa 10 İle Gelen Yenilikler