Altay'da, çarşamba günü yapılacak olağan genel kurulda başkanlık için yarışacak Ahmet Taşpınar, ''Yönetim kurulu dışında çok saygın isimlerin yer alacağı 16 ayrı kurul oluşturacağız'' dedi.
Taşpınar, yaptığı açıklamada, 9 Haziran Çarşamba günü yapılacak olağan genel kurul öncesinde yönetim kurulu listesi çalışmalarının devam ettiğini, listenin bir kaç gün içinde netleşeceğini söyledi.
Yeni seçilecek yönetim kurulunun yanı sıra kulüp bünyesinde çeşitli kurullar oluşturulacağını ifade eden Taşpınar, ''Çok saygın isimlerin yer alacağı 16 ayrı kurul oluşturacağız. Daha önce işlevsiz gibi gözüken kurullar çok aktif çalışacak. Her kurul yaklaşık 5 kişiden oluşacak'' diye konuştu.
-KURULLAR-
Kulüp bünyesinde kurulması düşünülen kurullar şöyle:
Altay Futbol Akademi, Fun Coaching, Denetleme, Disiplin, Balotaj, Hukuk, Tesis Kazandırma, Strateji Geliştirme, Sportif Proje Geliştirme, Gelir Getirici Proje Geliştirme, Dış Temsilcilik (İstanbul ve Ankara), Okul-Kulüp İşbirliği, Üyelerle İlişkiler, Pazarlama-Reklam-İletişim, Markalaşma-Kurumsallaşma, Yeniden Örgütlenme.
Öte yandan, bu kurullardan Altay Futbol Akademisi'nin başına eski kulüp başkanlarından Nafiz Zorlu'nun geleceği öğrenildi.