TFF 2. Lig ekiplerinden Göztepe'nin bu sezon amatör kümede mücadele edecek İzmirspor'a ait İnciraltı Tesislerinde antrenman yapabilmesine yönelik protokol iki kulüp arasında imzalandı.
İzmirspor'un İnciraltı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Göztepe adına katılan futbol direktörü Ali Gültiken, yapmayı planladıkları tesislerin hayata geçmesinin zaman alacağını belirterek, şunları söyledi:
''Futbolda çim saha çok önemli. Bu nedenle İzmirspor Başkanı Sayın Lami Hamarat ve tüm yönetim kuruluna, ayrıca İzmirspor camiasına bu anlaşmadan dolayı teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren tesiste bakım ve onarım çalışmaları başlayacak. Yeni sezonda tüm antrenmanlarımızı burada yapacağız.''
Lami Hamarat da Göztepe ile ortak bir çalışma içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''İzmirimizin iki köklü kulübü tarihleri boyunca hep birbirlerine yakın olmuştur. Bu anlaşma yeni bir yakınlaşmanın da başlangıcıdır ve İzmir'e örnek olacak bir anlaşmadır. Bu anlaşmayı sadece sahanın ortak kullanılması yönünde değil, çok daha büyük ortaklığın başlangıcı olarak görüyorum'' dedi.