Rebellious No-Post !
Favori Oyuncu : Metin Oktay Mesaj Sayısı : 14623 Puan : 258228 Rep : 2564 Yer : Ali Samiyen Cinsiyet : Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Clean My Registry 5.0 Çarş. Tem. 07, 2010 8:06 pm | |
| Sürüm | : 5.0 | Boyut | : 1.96 Mb | Kullanım İzni | : Ücretsiz (Freeware) | Dil | : Türkçe | İşletim Sistemi | : Windows (Tümü) | Üretici Firma | : Smart PC Solutions | Tanıtım:Windows kayıt defteri işletim sisteminin en önemli ve en kritik bölümlerinden biridir. Düzenli bilgisayar kullanımı ile kayıt defteri gereksiz anahtarlarla dolabilir, bölünebilir ve hasar görebilir. Clean My Registry ile kayıt defterini hatalara karşı tarayıp düzeltebilir, gereksiz kayıt defteri girdilerini silebilirsiniz. Özellikleri:Kayıt defterini hızlı bir şekilde tarama Temizlenecek ve düzeltilecek girdileri listeleme Yedek alma özelliği ile herhangi bir sorunda tekrar geri yükleme Kayıt defterinin görüntüsünü alma Alınan kayıt defteri görüntüsünü o anki kayıt defteri ile karşılaştırma Program kurulumu öncesi programla tarama yapıp daha sonra program kaldırıldığında artık dosyaları başarılı bir şekilde kayıt defterinden kaldırabilme Kullanıcı dostu arayüz ile kolay kullanım
Not:Programın orjinal dili ingilizcedir. Buraya tıklayarak programın Türkçe yamasını innDirebilir ve Türkçeleştirebilirsiniz. Türkçe yama inndir.com editörlerinden maliyeci tarafından hazırlanmıştır. | Alıntıdır (Rep Veren Rep Bulsun) Sitemize Üye Değilseniz [url=http://forum.arenafutbol.org/profile.forum?mode=register]Üye Olmak İçin Tıklayınız *Arena Futbol-Bizi Takip Edin* | |
|