eakin Admin
Favori Oyuncu : Neeskens Mesaj Sayısı : 2967 Puan : 21911 Rep : 515 Yer : İstanbul Cinsiyet : Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: "Başkan Polat'ı kutluyorum!" Paz Eyl. 05, 2010 2:50 am | |
| Galatasaray'da teknik direktör Rijkaard'ın, Gaziantepspor maçında yeni transfer Misimoviç ile formsuz Hakan Balta'yı yedek kulübesinde, Arjantinli Insua'ya ise ilk 11'de şans vereceği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın antrenman eksiği bulunan Misimoviç'e oyunun gidişatına göre maçın ikinci yarısında oyuna sürmeyi planladığı, sakatlığı tamamen geçen Sabri'ye ise savunmanın sağında görev vereceği belirtildi. Teknik direktör Rijkaard'ın savunmanın solunda iyi bir performans çizemeyen Hakan Balta'yı stoperde Servet ile yer değiştirmeyi planladığında sızan haberler arasında. Misimoviç ve Insua'nın transferlerinden sonra teknik direktör Rijkaard'ın Başkan Adnan Polat'a "Uzun sürecek maraton içinde kadromuzun zengin olması şarttı. Bir oyuncu sakatlandığında yerine alternatifi olmalıydı. Şimdi her şey istediğimiz gibi. Bu transferlerle daha da güçlendik. Herkes bunun için çok çalıştı başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum" dediği belirtildi. | |
|
MEMOĞLU Admin
Favori Oyuncu : Ü.Karan Mesaj Sayısı : 410 Puan : 6978 Rep : 0 Yer : Gebze|Kocaeli Cinsiyet : Kayıt tarihi : 30/08/10
| Konu: Geri: "Başkan Polat'ı kutluyorum!" Paz Eyl. 05, 2010 9:35 am | |
| Misi gayet formda, niye yedek?
| |
|
Cheloharun Co-Admin
Favori Oyuncu : Harry Kewell Mesaj Sayısı : 234 Puan : 8470 Rep : 0 Cinsiyet : Kayıt tarihi : 30/08/10
| Konu: Geri: "Başkan Polat'ı kutluyorum!" Paz Eyl. 05, 2010 8:39 pm | |
| Direk 11'de hiçbir takım yeni futbolcuyu kolay kolay çıkarmaz.Yedek olması mantıklı bir seçenek. | |
|
>>> HaGi <<< Yedek Oyuncu
Favori Oyuncu : george Hagi Mesaj Sayısı : 105 Puan : 5732 Rep : 0 Cinsiyet : Kayıt tarihi : 05/09/10
| Konu: Geri: "Başkan Polat'ı kutluyorum!" Paz Eyl. 05, 2010 8:44 pm | |
| Bu transferleri UEFA'dan önce yapsalardı ne güzel olurdu. | |
|
Cheloharun Co-Admin
Favori Oyuncu : Harry Kewell Mesaj Sayısı : 234 Puan : 8470 Rep : 0 Cinsiyet : Kayıt tarihi : 30/08/10
| Konu: Geri: "Başkan Polat'ı kutluyorum!" Paz Eyl. 05, 2010 8:56 pm | |
| Evet öyle olsaydı çok daha kolay olurdu GS'nin işi. | |
|
MEMOĞLU Admin
Favori Oyuncu : Ü.Karan Mesaj Sayısı : 410 Puan : 6978 Rep : 0 Yer : Gebze|Kocaeli Cinsiyet : Kayıt tarihi : 30/08/10
| Konu: Geri: "Başkan Polat'ı kutluyorum!" Paz Eyl. 05, 2010 10:56 pm | |
| - >>> HaGi <<< demiş ki:
- Bu transferleri UEFA'dan önce yapsalardı ne güzel olurdu.
Zaten o yüzden fazla sevinemedik ya. | |
|