Selam arkadaslar herkese bol kazançlar.Ben Moldovada öğrenciyim konum ve insanlar itibariyle Rusya ve Rusya ligiyle baya bi içli dışlıyım bundan sonra sitemizde sizinle rusya ligi ve diğer liglerden seçme maçlarla kupon hazırlayacağım öneri veya isteklerinizi bildirebilirsiniz saygılarımla . . .
25 EKİM PAZAR
KOD 343 CSKA MOSKOVA-FC MOSKOVA
CSKA evinde oynadıgı son 4 maçı kazandı fixtür avantajı var ve evinde üstüste maçlar oynayacak CSKA da form yükselişi devam ediyor : rakip FC Moskova da ligin kalbur üstü ekiplerinden ama geçen hafta güçsüz rakibi karsısında 10 kişi kalarak 2-1 zor kazandılar maçı da Tv den izledim kendi evinde iyi deplasmanda vasat bi takım. CSKA yeni teknik adamıyla kolay gol yemeyen bi takım oldu favorim CSKA MOSKOVA ORAN : 1:60
KOD 345 ZENİT-SPARTAK NALCIK
uzun lafın kısası son haftalarda golcü 2 takımın mücadelesi ve 4 yıldır içerde dısarda birbirleriyle oynadıkları macların hepsi üst biten 2 ekibin mücadelesi banko üst ORAN 1:70
KOD 392 KUBAN-DINAMO MOSKOVA
Ligde son 5 hafta bi tarafta ligde kalma savaşı veren kuban diger tarafta ne düşme ne de Avrupa kupaları sansı olan Dinamo dinamo cok dengesiz bi takım o anki ruh haline göre oyanyan bi ekip ama son haftalarda çok formsuzlar ve şans eseri de fark yemektan kurtulyolar tahminim ev sahibi ekip bu maça asılır ve alır ORAN : 2:10
KOD : 422 RUBIN KAZAN-ROSTOV
hani bi takım bi takıma ters gelir ya alın size işte öyle bir maç size tavsiyem rubinin Barça galibiyetine kanıp ta bu maçı Rubine oynamayın belki Rubin kaznır ama bu maçta teşvik priminin döneceğine inanıyorum buradaki insanlar rostova yükleniyolar eğer sürpriz kupon yapacaksanız Rostovu yazabilirsiniz ama yine de bu maçtan uzak durun
Diğer liglerle ilgili düşüncelerim : 388 Bolton-Everton 1 2:50
(geçen hafta boltonu izledim biraz becerikli olsalardı united tan puan alabilrerdi formsuz ve yorgun everton bence puan alamaz)
KOD : 407 HERTHA BERLIN-WOLFSBURG ALT 1,95
wolfsburgta akıllar bjk macında olacak hertha da işler iyi gitmiyor tahminim öncelikle alt ardından da hertha yada beraberlik
KOD : 438 SCHALKE-HAMBURG 0 3.00
schalke mi yoksa beraberlik mi diye gidip geldiğim bir maç oldu ama son kararı beraberlikten yana kullandım schalke bu yıl magath la gercekten cok iyi son sampiyon teknik adam resmen küllerinden dogdurdu schalkeyi rakip bu sefer ligin deyim yerindeyse taş ekiplerinden hamburg içimden geçen beraberlik ama schalke de alabilir seçim sizin
herkese bol şanslar