ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro" Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro" Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro"

YazarMesaj
Rebellious
No-Post !
Rebellious

Favori Oyuncu : Metin Oktay
Rep : 2564
Yer : Ali Samiyen
Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro" I231076_gsli

Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro" Empty
MesajKonu: Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro"   Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro" EmptyCuma Ocak 08, 2010 12:41 am

Marsilya Başkanı Jean-Claude Dassier, Hatem Ben Arfa'yı 45 milyon avrodan aşağıya satmayacak.

Ocak ayında Fransa'dan ayrılacağını konuşulan genç oyuncunun talipleri arasında Manchester United, Sevilla, Tottenham Hotspur ve Olympiakos bulunuyor.

Daha önce yaptığı açıklamalarda başarılı kanat oyuncusunun kulüpte kalacağını belirten Fransız kulübünün patronu, France Football'a verdiği demeçte, "%95 ihtimalle bizimle kalacak. Ayrılacağını hiç düşünmüyorum. Marsilya takımı ile beraber İspanya'da kamp yapıyor. Henüz bir teklif almadık fakat Manchester United ve Real Madrid gibi bir kulüpten 45 milyon avroluk bir teklif gelmesi durumunda durup düşünebiliriz. Ancak bunun gerçekleşeceğini sanmıyorum" dedi.
http://www.arenafutbol.org

Dassier: "Ben Arfa, 45 milyon avro"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Değerim 94 milyon avro'dan fazla"
» 72 milyon avro!
» 50 milyon avro!
» 6 ay için 3.5 milyon avro!
» Cavani = 30 milyon avro