ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi"

YazarMesaj
Assassin™
No-Post !
Assassin™

Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi
Rep : 2750
Yer : Efeler Diyarı AYDIN
Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" I231073_fbli

Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" Empty
MesajKonu: Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi"   Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" EmptyPaz Ocak 10, 2010 6:34 pm

Sakatlıktan çıkarak sahalara dönmeye hazırlanan Liverpool'un İtalyan yıldızı Aquilani, takımın Xabi Alonso'yu aramadığını belirtti.

Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" 58565_news

Geçtiğimiz yaz Roma'dan 22 milyon avroya transfer edilen Alberto Aquilani, takım ayrılan Xabi Alonso'suz daha iyi oynadıklarını söyledi.

Sakatlığından dolayı sene başından beri sadece 2 Premier Lig maçında oynayabilen 25 yaşındaki oyuncu, "Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Bu kadar süre oynayamamak çok zor. Ama artık herşey sona erdi. İyiyim ve kendimi oynamaya hazır hissediyorum" dedi.

Bu seneye kötü bir başlangıç yaparak Şampiyonlar Ligi'nden elenen Liverpool, Premier Ligi'nde ise lider Chelsea'nin 12 puan arkasında yer alıyor.

Xabi Alonso'yu orta sahada aramadıklarını belirten İtalyan oyuncu, "Benitez ve takım arkadaşlarım, bundan önceki senelerde Liverpool orta sahasının Xabi'ye endeksli olduğunu söyledi. Ama artık Javier Mascherano ve Steven Gerrard ile beraber orta sahada daha fazla alternatifimiz var" şeklinde konuştu.

Alonso ve kendisinin farklı yapıda oyuncular olduğunu vurgulayan yetenekli oyuncu, "Xabi, oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Ben ise, topla oynamayı daha çok seviyorum. Gerrard ile ver-kaç yaparak içeri kat etmek veya Fernando Torres gibi bir oyuncuyla ceza sahasında tek pas yapmak benim tarzımı yansıtıyor" sözleriyle konuşmasını bitirdi.
http://www.arenafutbol.org

Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Maxi Rodriguez'in menajeri: "Liverpool ile görüşüyoruz"
» Purslow: "Liverpool, ligi ilk dörtte bitirecektir"
» Benitez: "Liverpool, Babel'i satmayacak"
» "Şimdi G.Saray'ı yenmek daha anlamlı olacak"
» Bruce: "Liverpool'a yakıştıramadım"