Assassin™ No-Post !
Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi Mesaj Sayısı : 8012 Puan : 188298 Rep : 2750 Yer : Efeler Diyarı AYDIN Cinsiyet : Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Aquilani: "Liverpool, Xabi'siz daha iyi" Paz Ocak 10, 2010 6:34 pm | |
| Sakatlıktan çıkarak sahalara dönmeye hazırlanan Liverpool'un İtalyan yıldızı Aquilani, takımın Xabi Alonso'yu aramadığını belirtti. Geçtiğimiz yaz Roma'dan 22 milyon avroya transfer edilen Alberto Aquilani, takım ayrılan Xabi Alonso'suz daha iyi oynadıklarını söyledi. Sakatlığından dolayı sene başından beri sadece 2 Premier Lig maçında oynayabilen 25 yaşındaki oyuncu, " Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Bu kadar süre oynayamamak çok zor. Ama artık herşey sona erdi. İyiyim ve kendimi oynamaya hazır hissediyorum" dedi. Bu seneye kötü bir başlangıç yaparak Şampiyonlar Ligi'nden elenen Liverpool, Premier Ligi'nde ise lider Chelsea'nin 12 puan arkasında yer alıyor. Xabi Alonso'yu orta sahada aramadıklarını belirten İtalyan oyuncu, " Benitez ve takım arkadaşlarım, bundan önceki senelerde Liverpool orta sahasının Xabi'ye endeksli olduğunu söyledi. Ama artık Javier Mascherano ve Steven Gerrard ile beraber orta sahada daha fazla alternatifimiz var" şeklinde konuştu. Alonso ve kendisinin farklı yapıda oyuncular olduğunu vurgulayan yetenekli oyuncu, " Xabi, oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Ben ise, topla oynamayı daha çok seviyorum. Gerrard ile ver-kaç yaparak içeri kat etmek veya Fernando Torres gibi bir oyuncuyla ceza sahasında tek pas yapmak benim tarzımı yansıtıyor" sözleriyle konuşmasını bitirdi. | |
|