Assassin™ No-Post !
Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi Mesaj Sayısı : 8012 Puan : 188298 Rep : 2750 Yer : Efeler Diyarı AYDIN Cinsiyet : Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: "Keşke Gökhan ve Mehmet kalsaydı" Perş. Ocak 21, 2010 2:33 am | |
| Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide sarı kırmızılı ekibin eski oyuncuları Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz konusunda kendisine yöneltilen soruya, "Şahsım adına rahatlıkla söylüyorum, ne Mehmet Topuz'un ne de Gökhan Ünal'ın ayrılmasını istedim. Keşke kalsalardı. Gelinen noktalardaki maddi konular inanılmaz noktalara varınca bu oyuncuları tutamıyoruz" dedi. Kafkas, Ali Turan konusunda da, "Kaptanımız konusunda istenen seviyede değiliz. İmza atar bize dönerse kapımız açık" şeklinde konuştu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "Yaşadığımız Kent Kayseri" konulu söyleşiye 4'ü Almanya'da futbola başlamış Ümit Milli Takım oyuncuları Semih Aydilek, Ömer Şişmanoğlu, Serdar Kesimal ve Hasan Ali ile birlikte katılan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Arif Molu Endüstri Anadolu Meslek Lisesi, Atatürk Lisesi ve Behice Yazgan Kız Lisesi ögrencilerinin sorularını yanıtladı. Kafkas, tecrübeli ve genç oyuncuları bir araya getirip harman yaptığını belirterek, "Oluşturduğumuz bu modelle önemli başarılara imza atıp, geleceğe yatırım yapıyoruz. Oyuncu alırken, karekteri yüksek, disiplinli ve samimi olanları tercih ediyoruz. Yabancılar da bizden birisi, onların da Kayserispor'a önemli katkıları var" şeklinde konuştu. Ögrencilerin takımda neden Kayserili oyuncu olmadığı yolundaki sorusuna, "Kayserispor şu anda yeni bir tesis yapıyor. O nedenle bizim şu anda kullandığımız tesisi yakında altyapıya vereceğiz. Altyapıya ve gençlere en çok önem veren spor adamlarından biriyim. Ali Turan Kayseriliydi. Bu takımdan ayrılsın istemedim. Kendisiyle şu anda görüşmeler sürüyor, ama istenen sevilede değiliz. Üzerine basa basa söylüyorum, imza atar yeniden bize dönerse kapımız açık" şeklinde konuştu. Tolunay Kafkas, taraftar konusunda da, "Evet, taraftarın parçalanmışlığı konusunda bir çalışma yapmamız gerekiyor. Malesef bu konuda sıkıntılar oldu. Ama son iki haftada taraftarın desteği mükemmeldi. Küfür de ortadan kalktı. Taraftar bizi kayıtsız şartsız desteklerse daha iyi konumda oluruz" yanıtını verdi. Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas, ögrencilerin "Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı bırakmayacağınızı, satmayacağınızı söylediniz, ama bıraktınız" demesi üzerine, "Şahsım adına söylüyorum, ne Mehmet Topuz'un ne de Gökhan Ünal'ın ayrılmasını istedim. Ancak maddi konuda üç büyüklerin inanılmaz teklifleri oluyor. Onların verdiğiyle bizimki arasında uçurum bulunuyor. Futbolcular da geleceklerine yatırım için bu tekliflere sıcak bakıyor. Keşke onları elimizde tutabilseydik. Ama göreceksiniz, bu gençler için de bir kaç yıl sonra üç büyükler devreye girecek" diye konuştu. Kafkas, bayan futbol takımına sıcak baktığını, Kayserispor'un da bir bayan takımı olmasını istediğini söyledi. 20.01.2010 Kaynak : DHA | |
|