ArenaFutbol | Futbol'a Dair Her Şey
"Benim kafam Bursa'da" Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
"Benim kafam Bursa'da" Uyeol

Sitemizi REKLAMSIZ şekilde gezebilmek için, bütün bölümlere erişebilmek için ve tam anlamıyla faydalanabilmek için lütfen ÜYE OLUNUZ, eğer üye iseniz lütfen GİRİŞ YAPINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

"Benim kafam Bursa'da"

YazarMesaj
Assassin™
No-Post !
Assassin™

Favori Oyuncu : Alex De Souza , Cristiano Ronaldo , Lugano , Messi
Rep : 2750
Yer : Efeler Diyarı AYDIN
"Benim kafam Bursa'da" I231073_fbli

"Benim kafam Bursa'da" Empty
MesajKonu: "Benim kafam Bursa'da"   "Benim kafam Bursa'da" EmptySalı Ocak 12, 2010 11:11 pm

Bursaspor'un kanat oyuncusu Volkan Şen, yeşil beyazlı ekipte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Benim kafam burada" dedi.
Genç yetenek Volkan Şen Bursaspor'da sözleşmesinin devam ettiğini ve kendisiyle ilgili transfer kararlarını başkan İbrahim Yazıcı ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiğini ifade etti.
İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Volkan, "Burada mutluyum. Bursaspor'la birlikte ben de iyi yerlere gelmek isterim. İsmimin büyük takımlarla anılması güzel bir şey. Ama sözleşmem devam ediyor. Başkanım ve hocam ne derse onu yapmak zorundayım" dedi.
Yeşil beyazlı ekipte herhangi bir sorun yaşamadığını sözlerine ekleyen genç futbolcu, "Bursaspor'un altyapısından yetiştim. Futbolu burada öğrendim. Hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmasın. Benim kafam burada" diye konuştu.
"UEFA'YA KESTİRME YOL KUPA"
Ligde olduğu gibi Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını belirten Volkan Şen, "Hedeflerimiz büyük. Sezonu ilk 3 içinde bitirmek ve UEFA'ya gitmek istiyoruz. Başaracağımıza inanıyorum. İyi bir ekibimiz var. Taraftarın yaklaşımı çok iyi. Tek yürek olursak istediğimizi elde ederiz. Aynı zamanda kupaya da ayrı önem veriyoruz. UEFA'ya giden en kestirme yol Türkiye Kupası" şeklinde konuştu.
http://www.arenafutbol.org

"Benim kafam Bursa'da"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Carlos: "F.Bahçe benim için bitmiştir"
» "Gençlerbirliği benim için doğru adımdı"
» "Gençlerbirliği benim için doğru adımdı"
» Nedved: "Hamsik, benim varisimdir"
» Rodica Mutu: "Haplar benim"